By / 18th септември, 2021 / blog / No Comments

Obțineți specific de ce acele acțiuni, obiceiuri și alegeri zilnice sunt importante pentru viața dvs. mai mare.

Să -l auzim

Care sunt mama ta încercată și adevărată mamă sănătoasă sau hack -uri sănătoase de familie? Și ce veți încerca să abordați mai întâi pe această listă? #nutritionStrrippread

-Lindsay Malone, MS, RDN, LDN

Spice Următoarea sesiune de gustări cu acest delicios vegan Smogan Cheew Queso Dip!

Este Niciun secret în acest moment în care noi, la NS, suntem fani de mare anvergură. De asemenea, credem că cele mai bune gustări sănătoase includ rețete care nu numai că au un gust delicios, dar și verifică unele dintre cutiile nutriționale. Folosirea anajurilor crude și a laptelui de migdale ușor prăjite, oferă acestui caju de fum, omologarea unui impuls de proteine.

Găsirea înlocuitorilor pentru lactate nu este întotdeauna ușoară. Mai ales când vine vorba de imitarea texturii unui sos de brânză perfect cremos. În casa noastră, am încercat personal numeroase opțiuni cumpărate din magazin, majoritatea fiind pline de ulei și conservanți suplimentari.

adăugând câteva linguri de drojdie nutritivă, obțineți un mare impuls de vitamine B , adăugând în același timp aroma perfectă „cheesy”. Adevăratul schimbător de jocuri a provenit dintr-o rețetă creată de bucătarul și autorul Kenji López-Alt unde folosește un cartof pentru a îmbunătăți textura. Odată gătite, amidonurile naturale din cartof oferă această scufundare o textură netedă „cheesy”, fără utilizarea lactatelor.

Vrei să dezvolți o relație mai pozitivă cu alimentele? A face acest lucru este un aspect atât de important al îngrijirii bunăstării tale fizice, mentale și emoționale.

În anii trecuți, nutriția a fost cu adevărat privită într -un mod alb -negru, în primul rând în raport cu doar sănătatea fizică.

am fost învățați să luăm în considerare doar ce alegeri de nutriție făceam Acest lucru contribuie pozitiv la sănătatea noastră fizică și la ce alegeri făceam, care au avut impact negativ asupra sănătății noastre fizice pe care ar trebui să le schimbăm sau să le ajustăm.

Într -o anumită măsură, acestea sunt încă considerente de care avem nevoie și dorim să avem atunci când ne gândim la nutriție. Desigur, vrem să ne hrănim corpurile fizice pentru a promova vieți pline, sănătoase, plăcute.

Dar așa cum spunem întotdeauna aici la Nutrition Striped, mâncarea este cu atât mai mult decât hrănirea fizică. Timpul ne -a arătat că alegerile pe care le facem în jurul alimentelor au impact mai mult decât doar sănătatea noastră fizică. De asemenea, afectează sănătatea noastră mentală.

Când avem o relație pozitivă cu alimentele, hrănirea fizică nu mai vine în detrimentul sănătății mintale.

Continuați să citiți pentru a descoperi cum arată o relație pozitivă cu mâncarea, astfel încât să puteți începe să luați acțiuni care vă ajută să vă aliniați cu aceste calități.

Ați simțit vreodată că știți ce sunteți Ar trebui să faci atunci când vine vorba de a trăi un stil de viață sănătos, dar pur și simplu nu poți părea să te urmezi pe el în mod constant sau ușor?

Ori de câte ori te simți așa, este probabil ca orice orice „Încercarea de a face nu este pe deplin aliniată la ceea ce tu doriți și aveți nevoie în viața voastră la un nivel de bază, onest.

De aceea, unul dintre primele lucruri pe care le învăț Membrii din cadrul programului de metodă de nutriție atentă este modul de a crea o viziune de sănătate, deoarece îi ghidează să descopere în mod specific ceea ce vor să experimenteze cu obiceiurile lor de mâncare și stil de viață atent și, mai important, de ce impactul care va avea asupra vieții lor.

Când faceți acest lucru, poate fi mult mai ușor să începeți să faceți mici acțiuni zilnice care vă susțin viziunea și vă păstrează C onned cu acest motiv pentru a dori schimbări.

Cercetarea arată că stabilirea obiectivelor nu este legată doar de a avea o motivație mai mare, ci este și o legătură puternică între stabilirea obiectivelor și a avea succes.

Viziunea voastră de bine este ceea ce doriți și doriți să vă arate viața. Este o viziune detaliată și un set de obiective generale ale modului în care v -ați proiecta în mod ideal viața – din modul în care vă simțiți, gândiți, acționați, vă prezentați zilnic. Prezintă ceea ce ai putea face pe parcursul unei zile, din momentul în care te trezești până în momentul în care adormi.

la un nivel mai profund, vă permite să vă explorați dorințele, dorințele și nevoile de bază fără judecată, ego (sau ar trebui să se încadreze în/sau să aparțină) și fără presiune externă.

Dar, mai important, include de ce vrei acele lucruri.

Deși este minunat să ai obiceiuri sănătoase actuale care să -ți susțină bunăstarea și să te facă să te simți cel mai bine, viziunea de wellness este într -adevăr primul strat și fundament pe care să -l bazezi.

Adevăratul scop a unui stil de viață sănătos este de a vă oferi sprijinul, fizic și mental, pentru a crea schimbări și repere majore în viața voastră.

Imaginează -ți cât de mult poate evolua viața ta atunci când te -ai simțit constant prezent, împământat și energizat pentru toată ziua trebuie să te aducă.

  • Ce ai putea simți sau Dacă acționați dintr -un loc în care ați fost îngrijit profund?
  • Ce impact ai putea avea asupra familiei, muncii și lumii?
  • Cât de ușor ar putea fi anumite obiceiuri pentru tine dacă știi că susțin o viziune mult mai mare despre tine?
  • Având claritate cu privire la aceste două lucruri – ceea ce vrei și exact de ce vrei acele lucruri – îți permite să proiectezi un stil de viață sănătos care să funcționeze cu adevărat pentru tine și să urmeze aceste acțiuni în fiecare zi.

, mai degrabă decât să verifici pur și simplu obiceiurile sănătoase dintr-o listă de activități, faci alegeri intenționate care se aliniază cu persoana de care trebuie să fii pentru a-ți aduce viziunea de sănătate la viață.

Prompt jurnal pentru a vă crea viziunea de wellness:

apucați un jurnal și dați -vă cincisprezece minute pentru a vă scrie gândurile la acest prompt. Apoi, reconectați -vă cu viziunea voastră de sănătate zilnic pentru a o menține în minte.

1. Cum ați dori în mod ideal să vă simțiți/să vă gândiți/să acționați/să fiți pe tot parcursul zilei?

Fii cât mai detaliat despre cum ar arăta o zi ideală pentru a te face să te simți cel mai bine. Unele domenii importante la care să vă gândiți în rutina dvs. zilnică sunt ce mâncați, cât de mult somn, ce tip de mișcare faceți și cum vă distrugeți.

2. Ce v -ar permite să vă îngrijiți în acest fel să faceți, să aveți sau să fiți?

Obțineți specific de ce acele acțiuni, obiceiuri și alegeri zilnice sunt importante pentru viața voastră mai mare.

  • Cum te -ar face să te simți acele acțiuni zilnice?
  • Ce ți -ar permite să faci în viața ta?
  • Ce impact ai putea avea asupra familiei, a muncii și a lumii când te simți cel mai bine?

3. De ce sunt importante acele lucruri pentru tine în viața ta?

În sfârșit, explorează de ce acele lucruri contează atât de mult pentru tine și impactul pe care îl vor avea asupra vieții tale.

  • Cum va fi viața ta diferită atunci când vei putea realiza, avea sau experimenta acele lucruri din viața ta?
  • Ce s -ar întâmpla dacă nu atingeți, nu aveți sau experimentați aceste lucruri?

4. Ce s -ar întâmpla dacă nu atingeți, nu aveți sau experimentați aceste lucruri?

În sfârșit, provocați -vă să descoperiți cum ar arăta viața dvs. dacă nu aveți sănătatea pe care o meritați să realizați aceste lucruri.

De ce nu te hrănești bine să fii prioritatea ta pentru a sprijini toate celelalte priorități, obiective și experiențe din viața ta? Acest lucru vă va ajuta să rămâneți aliniat cu viziunea dvs. și să vă reamintiți că sunteți demn de a lua timp, energie și resurse pentru a vă hrăni și a vă îngriji bine.

Cum să vă aliniați obiceiurile alimentare cu viziunea voastră de wellness

Odată ce aveți în minte viziunea voastră de bine, descărcați -ne ghidul gratuit care vă parcurge pe pașii pe care trebuie să -i faceți pentru a vă hrăni Ei bine, cu ușurință și aduceți -vă viziunea la viață.

O listă de verificare a to-dos, stres și îngrijorare poate duce la probleme de somn, inclusiv cât de mult ne închidem și cât de adânc dormim.

sau, dacă aveți „Recupa o nopți de noapte, închiderea și relaxarea seara poate fi dificil pentru tine să faci în mod constant. Chestia este că somnul este atât de important pentru un stil de viață sănătos și, deși poate părea foarte simplu, este adesea trecut cu vederea.

Sănătatea noastră este atât de interconectată și pentru a putea mânca bine și a se mișca des, ZZZ de calitate este important. Când dormi bine, ai mai multe șanse să faci alegeri mai bune pe tot parcursul zilei, iar când faci asta, poți fi mai prezent, productiv și atent în tot ceea ce trebuie să cucerești în ziua ta.

Dar când nu dormiți suficient, vă poate influența alegerile alimentare.

Dacă încercați să vă hrăniți bine, puteți vedea cum poate un somn rău Puneți -vă impact asupra capacității dvs. de a face acest lucru, chiar din momentul în care vă treziți.

Voi împărtăși modul în care nu dormi suficient de mult impactul pentru alegerile dvs. alimentare, sfaturi pentru a dormi mai mult și cum vă puteți pregăti în avans pentru nopțile pe care nu le veți odihni suficient, astfel încât să vă puteți asigura Încă mănânci sănătos și te simți cel mai bine – pentru că se întâmplă.

3 Moduri de a nu dormi suficient vă pot influența alegerile alimentare

În primul rând, este important să știți cum problemele de somn pot influența alegerile dvs. alimentare, astfel încât să puteți înțelege mai bine de ce este un important Zona pentru care vă puteți concentra cu adevărat.

1. A nu face suficient somn poate duce la pofte

Conform unui studiu de la Universitatea din Arizona, cercetătorii au legat calitatea slabă a somnului pentru a dori mai mult alimente zaharoase și procesate (1). De fapt, două treimi dintre participanți au spus că lipsa de somn i-a determinat să ajungă la alimente nesănătoase. Ceea ce face mai important este faptul că cercetătorii au legat de fapt acele pofte de alimente zaharoase și procesate de un risc mai mare de obezitate, diabet și alte probleme de sănătate.

în loc să ajungă la chipsuri încărcate de calorii sau ambalate Cookie -uri Când sunteți obosit, ajungeți la aceste rețete de gustări.

2. Problemele de somn vă pot determina să supraalimentați

În plus față de mai multe pofte de mâncare necorespunzătoare, lipsa de somn ar putea, de asemenea, să vă determinați să gustați mai mult în general, prin urmare, duce la un aport mai mare de calorii a doua zi (2). Acest lucru ar putea fi problematic dacă doriți să pierdeți în greutate prin reducerea caloriilor.

încercați să mâncați mese care sunt ambalate cu proteine ​​și grăsime atunci când sunteți obosit, așa că aveți mai multă energie susținută pe parcursul zilei . Un bol macro se va potrivi cu factura – aici este cum să le faci.

3. Problemele de somn ar putea însemna că mâncați mai puțin produse

Deși acest studiu a fost realizat la adolescenții tineri, este totuși important pentru toți oamenii să audă: cercetătorii au descoperit că băieții și fetele care au dormit mai puține ore au mâncat și mai puține fructe și legume ( 3). Pe partea de flip, lipsa lui Zzz a însemnat un consum crescut de carne la băieți și băuturi răcoritoare la fete. Băieții cu ochi mai scurti au mâncat, de asemenea, la ore neregulate și au avut tendința de a supraalimenta (deși nu au considerat că acest lucru este adevărat la fete).

Dacă aveți nevoie de mai multe legume în ziua voastră, salatele sunt întotdeauna O alegere bună.

Identificați ce vă determină să aveți probleme cu somnul

În primul rând, vreau să vă uitați de ce nu ați dormit suficient. Cât de des întâmpinați un somn sărac? Este una sau două nopți că programul dvs. trebuie să fie diferit? Se întâmplă în nopți când trebuie să lucrezi târziu sau nopți înainte de o prezentare mare la serviciu?

Dacă este consecvent, cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să setați un program obișnuit de somn – să mergeți la culcare în același timp și să vă ridicați în același timp – în fiecare săptămână. Nu numai că asta te va ajuta să adormi și să te trezești mai ușor ore suplimentare, dar știința arată că acest lucru ajută la reglarea ritmului circadian, ceea ce te va ajuta să te odihnești mai profund.

Dacă experimentați doar câteva nopți cu mai puțin somn decât de obicei, poate o dată sau de două ori pe săptămână sau o lună, atunci trebuie să explorați ceea ce declanșează acele nopți, cât și cum puteți naviga atât pentru reducerea acestor declanșatori, cât și de a pregăti, de asemenea tu pentru zilele după ce se va întâmpla.

Odată ce știți când experimentați exact nopți fără cel mai bun somn, există câțiva pași de făcut pentru a împiedica să se întâmple și să vă susțineți atunci când se întâmplă.

Sfaturi pentru dormit mai bine

1. Aveți o rutină constantă de noapte

sunt atât de importante pentru bunăstarea noastră. Ele ne ajută să ne ghidați corpul și ritmurile sale naturale. Rutina ta pe timp de noapte va semnala corpului tău să înceapă să te relaxezi și să te relaxezi înainte de a te culca chiar în Timp – în fiecare săptămână, mă ajută să adorm mai repede și să obțin mai mult ZZZ de calitate. Știința susține ideea că ar trebui să te lipești de același timp de culcare și de trezire pentru a-ți regla ritmul circadian și pentru a te odihni profund (4).

Crearea unei rutine de seară, fie că este ceea ce faci fiecare Noaptea sau dacă creați o rutină specială de seară pentru nopți, vă simțiți stresați, vă va ajuta să împiedicați să se întâmple sau să o facă mai puțin severă.

2. Faceți din dormitor un sanctuar de somn relaxant

Dacă aveți probleme să adormiți în fiecare seară, încercați să faceți din dormitorul dvs. un sanctuar relaxant de somn. Înlăturați luminile, lăsați televizorul (și telefonul dvs.!) Și difuzează câteva uleiuri esențiale care dau un miros calmant, cum ar fi lavanda.

Sunt, de asemenea, un mare credincios că câteva piese de investiții pot face o diferență majoră în viața ta de zi cu zi.

Una dintre aceste piese pe care nu le pot recomanda este o calitate de înaltă calitate, saltea naturală. Cu câțiva ani în urmă, mă luptam și cu somnul meu și mi -am schimbat salteaua pentru o saltea verde avocado! Nu mi-am dat seama cât de mult mi-a afectat salteaua, dar de îndată ce am investit într-unul nou, a făcut o diferență vizibilă.

Nu numai că această saltea este super confortabilă, dar este și toate- Natural și fabricat cu materiale verzi. Sunt un mare cercetător și o saltea de avocado a avut cele mai transparente și detaliate informații despre materialele, aprovizionarea și impactul asupra mediului și s -a aliniat atât de bine cu ceea ce apreciez și căutam. Mă refer la mărci care au misiuni care să vă sprijine stilul de viață sănătos și care sunt mai bune pentru planetă.

3. În jur de stresori care îți persistă în minte

Dacă există un stresor care îți declanșează nopțile nedormite, mi se pare util să-mi revină ce este în minte-fie că este ceva serios sau doar o mulțime de lucruri – Înainte de a mă culca.

un mod prin care pot prelucra unele dintre aceste gânduri sau idei și să le privesc înapoi a doua zi, dacă trebuie, dar nu trebuie să mă așez înainte de culcare sau În timp ce încerc să adorm.

4. Consumați o mulțime de alimente bogate în magneziu

Un mineral găsit din abundență în fructe și legume este magneziu, iar magneziul joacă un rol vital în calitatea somnului nostru. O deficiență în acest nutrient esențial îmbunătățește stresul și inflamația, care poate fi, de asemenea, legată de reduceri ale duratei și calității somnului (4).

Cum să creezi un plan pentru zilele după o noapte proastă de somn

Chiar și atunci când încercați să îl preveniți, vor fi momente când se va întâmpla, așa că fiți pregătiți pentru această situație vă va ajuta să vă îngrijiți mai bine în acele vremuri.

Când se întâmplă acest lucru, primul lucru de făcut este să aduceți conștientizarea faptului că nu ați dormit bine, astfel încât să știți că trebuie să urmați planul de rezervă pe care îl creați.

1. Faceți un check-in cu primul lucru primul lucru dimineața

În fiecare dimineață, îmi încep ziua cu o practică zilnică 2Q, care mă ajută să mă acord în ceea ce https://harmoniqhealth.com simt în acest moment și să mă gândesc la cum vreau Să simți în acea zi. Dacă nu îl aveți deja, apucați -mi ghidul pentru crearea de obiceiuri sănătoase în care vă parcurg prin ceea ce este practica zilnică 2Q și cum îl puteți folosi în viața voastră.