Парк – хотел “ПЕРСЕЙ” , гр. Варна


Парк – хотел “ПЕРСЕЙ” се намира близост до морския бряг, само на 3 километра от центъра на град Варна в посока к.к. Златни пясъци. Живописният парк с вековни дървета, свежият морски бриз и уютната обстановка правят Парк – хотел “ПЕРСЕЙ” подходящо място за спокойно пребиваване и пълноценна почивка през цялата година. Гъвкава ценова политика е още едно предимство на комплекса.

Хотелската част разполага с 236 легла в 9 апартамента, 17 стаи с надстройка – тип мезонет, 8 единични стаи и 67 двойни стаи с просторни бани с душ кабини. Във всяка стая има телевизор с кабелни програми, климатик и телефон. Всички стаи имат чудесен изглед към морето или парка, като морските са с тераси.

Разполагамe с голям охраняем паркинг с видеонаблюдение, подходящ за автомобили и големи автобуси.

В рамките на хотелския комплекс има четири Конферентни зали с подходящо оборудване и с различен капацитет от 25 до 160 участника, за провеждане на различни семинари и мероприятия. Просторният ресторант към Парк – хотел “ПЕРСЕЙ” разполага със 150 места, разнообразна кухня, конкурентни цени и перфектно обслужване. Много подходящ за фирмени и семейни партита и тържества, официални вечери и романтични срещи.

За летния сезон хотелът предлага ползването на открит басейн и летен бар сред зеленината на парка.

През последните години Парк – хотел “ПЕРСЕЙ” е предпочитано място за отпразнуване на рождени и именни дни, както и сватбени тържества.
Ние ще направим Вашия сватбен ден специален. Вие можете да разчитате на нашия опит в организирането на сватбени тържества. Празнична декорация, достъпни цени и нашата специална изненада, романтичен подарък за 1-та брачна нощ – нощувка за младоженците. Ще се погрижим да превърнем Вашето сватбено тържество в незабравимо преживяване.

Свържете се с нас, за да планираме заедно Вашия празник! Парк – хотел “ПЕРСЕЙ” може да превърне вашата мечта в реалност !

Хотелски комплекс “ПЕРСЕЙ“ е с традиции в посрещането и доброто обслужване на български и чуждестранни спортни отбори, снимачни и творчески екипи, фирмени служители и други организирани групи.

За своите редовни и лоялни гости и клиенти, екипът на хотела предлага преференциални цени и условия за настаняване и обслужване.

Искрено се надяваме, че и в бъдеще ще получаваме Вашата подкрепа и съдействие и ще продължим да работим съвместно.

ОЧАКВАМЕ ВИ !!!